Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Misiunea Recisacul

Despre

Recisacul

Pe noi, la Kaufland, ne preocupă protejarea mediului înconjurător. Pentru a trăi atât noi, cât și generațiile viitoare într-un mediu curat și sănătos, putem contribui fiecare dintre noi la reducerea poluării prin reciclare. De aceea, îți lansăm o provocare: colectează selectiv deșeurile de acasă. Pentru asta, te răsplătim cu premii atractive!

Când? - 18.07.2022 - 09.10.2022;

Unde? - Magazinele, depozitele și sediile Kaufland din Romania,

Ce? - Consultă lista materialelor reciclabile acceptate mai jos.

De ce să colectezi selectiv? - Pentru că implicarea ta va face diferența pentru tine, pentru noi toți și pentru mediul înconjurător. În plus, participând la această campanie.


Cum funcționează:

Pasul I 
    Solicită un recisac de la Biroul Info din magazine, de la Biroul Personal din depozite sau de la recepția sediilor centrale, în funcție de locul în care îți desfășori activitatea

Pasul II 

    Adună în recisac acasă ambalajele acceptate

Pasul III 

    Adu recisacul plin la Kaufland, treci pe la Biroul Info pentru scanarea Kaufland Cardului tău și vei primi săptămâna următoare un voucher cu 10% reducere la diverse categorii de produse.

    Condiții de calificare

    Fiecare angajat care aduce cel puțin un recisac cu deșeuri acceptate într-o săptămână, în intervalul luni-duminică, va beneficia de un voucher de reducere de 10% la categoria de produse anunțată în prealabil.


Nu sunt acceptate in recisac, urmatoarele deșeuri:

  • Sticlă;
  • Deșeuri textile;
  • Incălțăminte;
  • CD-uri, DVD-uri;
  • Deșeuri de echipamente electrice și electronice;
  • Acumulatori, becuri;
  • Ambalaje de plastic care conțin resturi alimentare.

Deșeuri acceptate

Toate deșeurile trebuie să fie goale și curate. Consultă lista materialelor reciclabile acceptate mai jos

Recipiente de produse lactate

Pungi și ambalaje din plastic (curate)

Ustensile de bucatarie metalice sau de lemn oale , tigai , furculite , linguri

Conserve de metal


Folie de AluminiuP.E.T.

Flacoane produse cosmetice


TetrapakDoze de aluminiu

Caserole produse alimentare


Folie de plastic

Premii

Câștigă cu Recisacul!

Săptămânal vei găsi o categorie diferită la care primești o reducere de 10%. Aceste promoții vor apărea începând cu data 18.07.2022

Te putem asigura ca avem în vedere sezonalitatea și prima categorie va fi ceva răcoritor.

Completează formularul

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.


Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.