Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Câștigă experiențe culinare

Cum ar fi să savurezi o porție gustoasă de paste chiar în Italia sau o paella tradițională în Spania? Dar ce zici de niște pârjoale autentice în inima Moldovei? Cu ocazia aniversării a 50 de ani de Kaufland ți-am pregătit un concurs pe gustul tău. Înscrie-te săptămânal și te poți bucura de o experiență culinară inedită încercând preparatele tale preferate în locurile lor de origine.

Participă la concursul nostru și poți câștiga:

  • Una dintre cele 50 de experiențe culinare în România, acordate pe parcursul celor 12 etape*
  • Premiul cel mare: una dintre cele 5 experiențe culinare în Europa, acordate la finalul concursului**

Cum participi?

  • Fă cumpărături în Kaufland în valoare de minimum 50 de lei în perioada aferentă celei de-a II-a etape (17 - 23 ianuarie).
  • Completează formularul de mai jos și păstrează bonul pentru validare
  • Per etapă te poți înscrie cu 7 bonuri diferite.

Pentru mai multe detalii legate de desfășurarea concursului și validarea câștigătorilor, vezi regulamentul concursului mai jos.

Mult succes!

Citește mai mult
Etapa II - ultima zi de înscrieri:

Completează formularul

Unde sunt datele bonului

Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Regulamentul privind protecția datelor.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și concursurile cu premii.