Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Împreună, deschidem al 150-lea magazin Kaufland

Kaufland aniversează și te premiază!

Am deschis magazinul cu numărul 150, în Brașov, pe strada strada 13 Decembrie, nr 90E, județul Brașov. Te invităm la cumpărături în perioada 17.02– 28.02.2022, pentru că punem la bătaie premii cu o valoare totală de 30.000lei.

 

Ce trebuie să faci?

  1. Vino la cumpărături în cel de-al 150-lea magazin Kaufland, situat în Brașov, pe strada 13 Decembrie nr. 90E; 
  2. Scanează Kaufland Card fizic sau digital înainte de efectuarea plății.

*Criteriul după care se va efectua extragerea este selectarea în ordine a bonurilor achitate împreună cu scanarea cardului Kaufland. Vor fi extrase bonurile cu numărul 150 și multiplu de 150 (300, 450, 600, 750, 900 etc).

Ce poți câștiga?

  • 200 x voucher de reducere prin Kaufland Card, în valoare de 150 de lei

Când intri în posesia premiului?

Câștigătorii vor intra în posesia premiilor în data de 07.03.2022.

Cum intri în posesia premiului?

Știm că lucrurile bune vin ușor, așa că și premiile vor ajunge la tine la fel de simplu! Tu nu trebuie să faci nimic. Îți vom aloca automat voucherul de 150 de lei în contul tău Kaufland Card.
Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.