Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Bamboo Premium: somn ușor, vise plăcute!

Atunci când ai produsele potrivite, somnul este mai odihnitor, iar cu ajutorul noii game Bamboo Premium acest lucru nu mai este doar un vis. Descoperă toate produsele și întreaga familie se poate bucura de un somn de calitate.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector, în perioada 30 octombrie 2019 - 21 ianuarie 2020, și beneficiază de reduceri de până la 70% la pernele, pilotele și topperele din gama Bamboo Premium de la Vitapur. Poți face acest lucru până pe 28 ianuarie 2020.

Pilote

Valabilitate: din 30.10.2019 până în 28.01.2020


Află mai multe despre produse

Perna de suport 2 în 1

Perna de suport Bamboo Premium are două părți de dormit, una mai moale și alta mai tare. O alegere perfectă pentru cei cărora le place să doarmă pe spate sau pe față. Husa din bumbac 100% natural, neînălbit, este umplută cu fibre vâscoză de bambus.

Perna anatomică 2 în 1

Perna anatomică Bamboo Premium oferă un suport perfect gâtului. Perna are două straturi diferite, unul mai tare și unul mai moale. Husa din bumbac 100% natural, neînălbit, este umplută cu fibre vâscoză de bambus.

Perna pentru toate pozițiile de dormit

Perna clasică Bamboo Premium este potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Husa din bumbac 100% natural, neînălbit, este umplută cu fibre vâscoză de bambus.

Perna pentru copii

Foarte moale și delicată, potrivită pentru copii cu vârste de 2+ ani, potrivită pentru toate pozițiile de dormit. Husa din bumbac 100% natural, neînălbit, este umplută cu fibre vâscoză de bambus

 

Topper Hitex 3+1

Topper-ul este fabricat în interior din 3 cm de spumă, iar exteriorul din spumă cu memorie, ceea ce îi oferă un confort adițional și totodată protejează salteaua. Husa topper-ului conține fibre vâscoză de bambus.

Pilotă

Pilota Bamboo este potrivită pentru orice sezon. Umplutura este distribuită în mod egal pe toată suprafața pilotei, ceea ce permite ca volumul și izolația termică a acesteia să își păstreze proprietățile, chiar și după spălare. Husa din bumbac 100% natural, neînălbit, este umplută cu fibre vâscoză de bambus.

Curiozități

Știai că...

1. Ar trebui să schimbi pernele cel puțin o dată la 3 ani?

În această perioadă, corpurile noastre elimină, în medie, 30 de litri de transpirație. De asemenea, pernele acumulează rămășițe de piele moartă și praf, iar acarienii sunt prezenți și pot provoca diferite alergii.

În plus, pernele își modifică forma și acest lucru poate duce la dureri de gât și un somn incomod.

2. Bambusul are multiple întrebuințări?

Bambusul poate folosit atât în medicină și nutriție, cât și în fabricarea de hârtie și îmbrăcăminte. În plus, toate proprietățile pozitive și folositoare ale bambusului se regăsesc și în produsele pentru dormit.


Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Poți colecta punctele în două moduri:

  • Automat în aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți. De fiecare dată când scanezi codul QR, punctele bonus intră în contul tău și le găsești în aplicația Kaufland în secțiunea Kaufland Card/Puncte bonus și poți să le folosești când vrei tu.
  • Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casele de marcat.

Punctele bonus se colectează în perioada 30.10.2019 - 21.01.2020.

Cum achiziționez produsele cu reducere?

  • Adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de telefonul pe care ai aplicația Kaufland instalată și în care ai adunat punctele sau de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte. Vei beneficia de prețul redus la produsele Bamboo Premium participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 28.01.2020 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.