Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Kaufland susține aventura Atlantic4

Kaufland sprijină primul echipaj românesc ce va traversa Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle. Echipa Atlantic4 este formată din Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu și Marius Alexe. 

Aventura lor a început pe 14 decembrie, când au plecat în cea mai dură cursă de canotaj din lume - Atlantic Challenge, în cadrul căreia vor parcurge o distanță de 5.000 kilometri din Oceanul Atlantic, pe traseul dintre La Gomera (Insulele Canare) și Antigua (Caraibe). Echipa nu va primi suport exterior în timpul cursei ce va dura aproximativ 60 de zile, fiind nevoită să se descurce cu proviziile iniţiale de apă potabilă şi hrană. 

În pregătirea pentru Atlantic Challenge, echipajul a traversat Marea Neagră într-o ambarcațiune cu vâsle, stabilind un record mondial de viteză pentru România - 11 zile, 6 ore și 1 minut. În clip poți vedea cum s-a desfășurat călătoria acestora. 

În urma cursei, membrii echipei vor strânge fonduri ce vor veni în sprijinul HOSPICE Casa Speranței în realizarea unui campus socio-medical la Adunați-Copăceni, destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.atlantic4.ro, iar mai jos poți urmări imagini cu echipa Atlantic4 de la pregătirea pentru competiție, dar și timpul acesteia. Vom actualiza pagina de fiecare dată când echipajul românesc va putea să ne trimită vești din Oceanul Atlantic.

Citește mai mult