Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Kaufland susține aventura Atlantic4

Kaufland sprijină primul echipaj românesc ce va traversa Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle. Echipa Atlantic4 este formată din Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu și Marius Alexe, cărora li se va alătura și Alexandru Dumbravă, în calitate de rezervă.

Aventura lor va începe pe 12 decembrie, când vor pleca în cea mai dură cursă de canotaj din lume - Atlantic Challenge, în cadrul căreia vor parcurge o distanță de 5000 kilometri din Oceanul Atlantic, pe traseul dintre La Gomera (Insulele Canare) și Antigua (Caraibe). Echipa nu va primi suport exterior în timpul cursei ce va dura aproximativ 60 de zile, fiind nevoită să se descurce cu proviziile iniţiale de apă potabilă şi hrană. 

În urma cursei, membrii echipei vor strânge fonduri ce vor veni în sprijinul HOSPICE Casa Speranței în realizarea unui campus socio-medical la Adunați-Copăceni, destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață. Valoarea totală a proiectului este de 1,5 milioane de dolari.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.atlantic4.ro, iar mai jos poți urmări imagini cu cei 5 curajoși pregătindu-se pentru competiție.