Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Intră în Animaterra

Închipuie-ți că ești pe punctul să intri într-un magazin Kaufland și... dintr-odată o poartă către o lume fantastică se deschide. Ce faci? Te aventurezi?

Animaterra Lumea Fantastică

Intră într-o lume fantastică, populată cu creaturi mitologice, din cele mai vechi timpuri. Adună cardurile cu personajele fantastice și descoperă-le puterile în boardgame-ul Animaterra Lumea Fantastică.


Cardurile speciale

Pe lângă cardurile pe care le primești la cumpărături de peste 50 lei, ai ocazia să îți completezi colecția cu cardurile speciale.

Cumpără orice produs de mai jos și îți iei gratuit un pachet cu 2 carduri speciale Animaterra. Descoperă produsele din oferta săptămânală.

Ofertele cu produsele selectate vor fi anunțate săptămânal pe site. Cardurile se pot lua de la raftul cu produsele din promoția Animaterra și se acordă în limita stocului disponibil.

Mâncarea bună este fantastică

Valabilitate: din 22.05.2019 până în 28.05.2019Experiența completă

Boardgame-ul Animaterra și alte surprize

Pentru a te bucura de întreaga experiență, achiziționează harta cu jocul Animaterra, 4 pioni și 5 jetoane. Astfel, te vei putea aventura împreună cu gașca de prieteni într-un joc magic, în care cel mai bun va câștiga.

Harta o poți achiziționa în 2 variante:

  • Într-o cutie în formă de carte, care-ți permite să depozitezi și cardurile pe care le colecționezi separat
  • Într-un plic sigilat
În plus, îți poți completa colecția Animaterra cu cartea de colorat și rucsacul special.

Descarcă aplicația

Descoperă Animaterra Lumea Fantastică în 3D

Aplicația Animaterra

Descarcă aplicația Animaterra Lumea Fantastică și scanează cardurile cu creaturi fantastice. Cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată, fiecare personaj va prinde viață în 3D.

În plus, poți salva creaturile în colecția proprie pentru a debloca cele trei medalii și poți învăța cum se joacă boardgame-ul Animaterra Lumea Fantastică.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store.