Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Animaterra III

Lumea Basmelor

Oare ce se întâmplă după „și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”? Nu cumva la sfârșitul poveștii începe o poveste nouă în care Zmeul poate fi prieten cu Făt-Frumos, Muma Codrului poate fi ocrotitoare, iar balaurul o ființă iertătoare?

Ei bine, așa este: poveștile nu se termină, ele continuă în imaginație, așa cum nu au mai fost cunoscute vreodată.

Așa că te invităm să pășești în lumea de basm Animaterra, să scrii o poveste nouă și să descoperi valoarea specială a fiecărui erou.

Animaterra Lumea Basmelor

O nouă aventură începe în universul Animaterra. Între 3 iunie și 14 iulie 2020, 48 de cartonașe Animaterra 3 Lumea Basmelor te așteaptă să le colecționezi. Pentru o experiență completă, poți să cumperi albumul de colecție, jocul Animaterra 3 și 6 figurine cu eroii preferați. Iar cu aplicația Animaterra 3, lumea de basm prinde viață. În plus, tu poți decide cum continuă basmul și să scrii propria poveste.

Descoperă mai jos toate surprizele pe care ți le-am pregătit în Animaterra 3 Lumea Basmelor.

Albumul de colecție

Colecționează cele 48 de cartonașe Animaterra 3

Colecționează toate cele 48 de cartonașe cu personajele și elementele de basm din Animaterra 3. Vino la cumpărături, în perioada 3 iunie - 14 iulie 2020, și la fiecare 50 de lei cheltuiți primești un plic cu două cartonașe Animaterra 3. Toate cele 48 de cartonașe au și o versiune holografică. Acestea se găsesc în plicuri, la întâmplare, împreună cu cele tipice.

Adună cartonașele în albumul de colecție pentru a le avea pe toate în ordine. Tot în albumul de colecție găsești povestea Animaterra Lumea de Basm, unde descoperi prin ce aventuri au mai trecut Făt-Frumos, Ileana Ruptă-din-Soare și Petru din Arbore. 

Albumul Animaterra 3
Albumul Animaterra 3

Povestea Animaterra Lumea Basmelor

Tu ești eroul care scrie o altă poveste

După ce basmul se termină, el continuă în Animaterra așa cum nu l-ai cunoscut vreodată. O nouă aventură începe pentru Ileana Ruptă-Din-Soare, Făt-Frumos și copiii lor.

Albumul Animaterra 3
Albumul Animaterra 3

Jocuri și provocări

Testează-ți puterile de erou

Ajut-o pe Albina Împărăteasa să scape din labirint și să ajungă la Copacul Vieții. Sau testează-ți agilitatea și descoperă diferențele dintre cartonașe. Toate aceste jocuri și nu numai te așteaptă în albumul de colecție. 


Continuă povestea

Aplicația Animaterra 3 Lumea Basmelor

Aplicatia Animaterra

Descarcă aplicația Animaterra 3 Lumea Basmelor, scanează cartonașele și adună-le pe toate în colecția ta virtuală. Iar cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată, fiecare personaj Animaterra va prinde viață în 3D.

În plus, ai șansa să continui povestea Animaterra 3 Lumea Basmelor așa cum vrei tu. Tu alegi ce se va întâmpla cu personajele preferate și care va fi finalul întregii aventuri.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Vezi cum se joacă Animaterra 3 Lumea Basmelor


Fă cunoștință cu personajele

Descoperă valorile eroilor din Animaterra

Perseverență, iubire, curaj, iertare, independență, recunoștință și devotament - acestea sunt câteva dintre valorile care îi ghidează pe eroii noștri în aventurile lor.

Colecționează toate cartonașele și descoperă valorile tuturor personajelor din Animaterra Lumea Basmelor.

Cartonase Animaterra: Ileana Rupta-Din-Soare

Ileana Ruptă-Din-Soare

Armura strălucitoare, părul ca razele de soare, mereu protectoare. Sunt eu, Ileana Ruptă-din-Soare, iar rolul meu este să scap lumea de Întuneric și să readuc lumina în ținuturile noastre. Tu cum te-ai folosi de puterile mele ca să ajuți lumea?

IUBIREA te ajută să depășești orice obstacole!

Cartonase Animaterra: Fat-Frumos

Făt-Frumos

Pe cât de frumos, pe atât de puternic și curajos, mi se spune Făt-Frumos. Menirea mea este să salvez ținutul de amenințarea Întunericului, iar tu poți să mă ajuți în misiunea mea. Întâmpină orice provocare cu mult CURAJ, numai așa poți schimba lumea. 

Cartonase Animaterra: Zmeul

Zmeul

Orice se întâmplă în poveste, lumea crede că e vina mea: ”Sigur Zmeul a făcut ceva și s-a lăsat întunericul peste regat.” M-am săturat să se dea mereu vina pe mine! Poate de data asta vreau să ajut!

IERTAREA este cheia schimbării.

Cartonase Animaterra: Petru din Arbore

Petru din Arbore

Salutare, oameni dragi! Eu sunt Petru din Arbore. Adică am crescut în pădure, într-o casă făcută cu mâna mea dintr-un arbore imens. Știu pădurile ca-n palmă și ăsta e cel mai mare avantaj al meu în luptă.

Un om cu adevărat puternic e un om INDEPENDENT.   

Cartonase Animaterra: Zboară-n-Lung-și-n-Lat

Zboară-n-Lung-și-n-Lat

Cum mă vezi, așa nu sunt. Mă transform, lățesc, lungesc și zbor după cum doresc. Oriunde vrei să ajungi, eu sunt deja acolo. Puterile mele neobișnuite m-au salvat de multe ori. Spune-mi cum să te ajut și imediat am apărut.

Dacă înveți să fii FLEXIBIL, viața o să-ți fie mult mai simplă. 

Cartonase Animaterra: Șarnabon Vrăjitorul

Șarnabon Vrăjitorul

Vrăjitoria are multe aspecte, depinde de unde vrei să o privești. Eu, de exemplu, sunt un Vrăjitor bun. Energia mea este mereu pozitivă, iar puterile mele se hrănesc cu toată bunătatea din lume.

Am grijă ca lumea să meargă înainte și să îi suflu magie în evoluția ei.

De aceea, uneori magia nu este doar distractivă, este și o armă în lupte dificile. Nu uita, indiferent de ce îți propui să faci, ai mereu grijă să fie din bunătate și, desigur, să fii mereu PERSEVERENT. Așa ca mine.

Cartonase Animaterra: Muma Codrului

Muma Codrului

La prima vedere, copiii au impresia că sunt un personaj negativ, dar vreau doar să ocrotesc pădurea și le sunt RECUNOSCĂTOARE celor care au grijă de ea.

Fiecare copac are un rol important în codru, la fel cum fiecare plantă își știe foarte bine locul. Nimic nu este așezat la întâmplare în pădure, de aceea toate animalele trăiesc acolo în armonie.

Scopul meu este să vă păstrez natura vie, aerul curat și inimile deschise către mine. Toate apele pleacă de la mine și toate vietățile își găsesc adăpostul aici, nu există pasăre să nu se fi înfruptat din râurile mele, cum nu există fluture care să nu fi strălucit în luminișurile mele. Aici se formează magia, așa că vă rog, aveți grijă de mine, iar eu o să am grijă să păstrez magia vie.

Cartonase Animaterra: Albina Imparateasa

Albina Împărăteasă

Știi deja cât sunt de importantă. Arhitectul suprem mi se mai spune, conduc milioane de albine. De n-aș fi eu, ESENȚA VIEȚII s-ar pierde. Este foarte important să știți cât de valoroase sunt albinele pentru Pământul nostru. De curând am fost declarate cele mai importante ființe de pe Pământ. De ce? Pentru că rolul nostru este să ajutăm fiecare plantă să se reproducă și să păstreze Pământul verde și sănătos. Dar lumea este un loc complicat, iar noi suntem așa de mici că oamenii uneori nici nu remarcă existența noastră.

Așa că apelăm la voi, micilor eroi! Să aveți grijă de orice albină care vă trece calea, să nu vă supărați pe ele dacă se agață în jurul vostru, să nu le striviți dacă vin cu poftă la desertul vostru, să le ocrotiți și să le îngrijiți pe cât se poate. Pentru că în misiunea noastră de zi cu zi vă purtăm în gând și împreună putem face Pământul un loc mai bun.

Cartonase Animaterra: Pamantul

Pământul

Sunt elementul primordial. Multe răutăți mi-au făcut oamenii, dar eu le-am rămas DEVOTATĂ. Pentru că indiferent de nedreptate, mereu am vrut să văd ce e mai bun în umanitate. Și încă mă lupt în fiecare zi să vă păstrez în siguranță. Dar este foarte greu atunci când oamenii nu vor să creadă că am și eu suflet și pot fi rănită, iar rănile mele pot fi vindecate numai cu grija voastră, a tuturor.

Așa că, dragii mei, de fiecare dată când vedeți că mi se face o nedreptate, contez pe voi să faceți un gest de bunătate. Și uite așa, fiecare gest al vostru o să mă ajute pe mine să vă țin în siguranță și să vă ofer o viață armonioasă.


Fii eroul propriei tale povești

Povești create împreună cu vedetele

Animaterra 3 Lumea Basmelor și-a deschis porțile. Am provocat 12 vedete să creeze alături de Andra Gogan noi povești, în care eroii noștri din Animaterra se înfruntă cu Întunericul.

Au acceptat provocarea noastră: Nicu Banea, Ilona Brezoianu, Ada Galeș, Alexandra Ioniță, Claudiu Istodor, Tudor Istodor, Marius Manole, Codin Maticiuc, Bogdan Mălăele, Cosmin Natanticu, Maria Obretin, Smiley.

Descoperă cum s-au descurcat cele 12 vedete, care au format 3 echipe super talentate.

Echipa 1

Întunericul vrea să fie star

Plictisit de câte răutăți a făcut, Întunericul s-a hotărât să devină un star. Vezi care dintre cele 4 vedete a ales să fie Întunericul și ce sfaturi a primit de la ceilalți pentru a deveni un star adevărat.

Echipa 1: Nicu Banea, Bogdan Mălăele, Maria Obretin, Smiley

Povestitor: Andra Gogan

Echipa 2

Lupta de la Podul Ștrengar

E timpul pentru o bătălie epică împotriva Întunericului, care a cuprins întreg tărâmul. Descoperă cum au ales membrii echipei să îl înfrunte pe temutul Întuneric în lupta de la Podul Ștrengar. 

Echipa 2: Alexandra Ioniță, Claudiu Istodor, Tudor Istodor, Cosmin Natanticu

Povestitor: Andra Gogan

Echipa 3

Făt Frumos și Sala fermecată

Întunericul îi fură frumusețea lui Făt Frumos, fiind invidios pe aceasta. A reușit oare Făt Frumos să își recapete frumusețea? Află de la echipa numărul 3 deznodământul poveștii.

Echipa 3: Ilona Brezoianu, Ada Galeș, Marius Manole, Codin Maticiuc

Povestitor: Andra Gogan