Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/43/04/Asset_3374304.jpg
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Acesta este gustul Americii

Însoțește-ne într-o călătorie culinară pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. New York, Texas, Los Angeles - în fiecare stație vei descoperi cele mai reprezentative mâncăruri. În plus, te poți bucura de cele mai faimoase produse americane la tine acasă: unt de arahide, burgeri, hotdogi, coaste de porc, muffins și nu numai.

New York

În vestitul oraș amercian cu 8,5 milioane locuitori se scriu tot timpul noi povești de succes și se stabilesc trenduri, cum ar fi de exemplu delicoasele Cronuts. Amestecul din croasant și gogoașă încântă deja de ceva timp papilele gustative ale locuitorilor din New York, însă la noi este încă un mister. Baza crocantă este din aluat de patiserie. Acesta trebuie să se odihnească suficient, iar apoi se prăjește și se tăvălește prin zahăr. La final se umple cu o cremă delicioasă.  Încercă! Merită.

Texas

Cirezi de vite, rodeo și grătare. Texanii iubesc carnea și preferabil să fie iute, condimentată cu chili. Acest lucru se întâmplă pentru că bucătăria statului federal din sudul SUA este influențată de țara învecinată, Mexic. În fiecare an are loc în orașul Taylor, la nord-est de Austin, Concursul Internațional de Grătare (International Barbecue Cook-Off). La acesta se întrec în jur de 100 de participanți.

Punctul culminant al călătoriei noastre în Texas: Burger cu chili și brânză, preferabil gătit pe grătar.

Los Angeles

A treia oprire în călătoria noastră culinară prin SUA ne duce în orașul îngerilor, stelelor și vedetelor. Cine vrea să se remarce aici trebuie să fie deosebit. Noi acordăm o stea pe bulevardul Walk of Fame pentru delicioasele aripioare de pui cu cartofi dulci. Acestea se potrivesc cu Hollywood. Încearcă rețeta și convinge-te!

Philadelphia

Philadelphia (sau mai scurt Philly) este unul dintre cele mai vechi orașe din SUA. Aici s-a elaborat și proclamat Declarația de Independență, la 4 iulie 1776. Acum că știi acest lucru, e timpul să încerci și sendvișul cu vită și brânză. E pur și simplu delicios!

San Francisco

Când ne gândim la orașul deluros de lângă Pacific, ne gândim la Golden Gate Bridge în ceață, autostrăzi, case colorate, Alcatraz și… pizza cu macaroane și brânză (Mac-and-Cheese-Pizza). O știi? Trebuie neapărat să o încerci.

Las Vegas

În orașul pestriț din statul Nevada se dau spectacole grandioase, se încheie căsătorii spontane și se află sediul jocurilor de noroc. Un mare câștig  pentru noi a fost descoperirea brioșei hotdog. O poți face la tine acasă fără un efort prea mare.


Finala Ligii profesioniste de fotbal american

Marele meci

Ediția cu numărul 53 a finalei Ligii profesioniste de fotbal american are loc pe 3 februarie, pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta. Stadionul are peste 71.000 de locuri, în timp ce, în toată lumea, peste 800 de milioane de fani entuziasmați vor urmări, în fața televizoarelor, cel mai mare eveniment sportiv al anului.

Spectatori

800 milioane

Marele meci are în toată lumea peste 800 milioane de spectatori.

Snacks

18.500 tone

Aproximativ 14.500 tone de chipsuri și 4.000 tone de popcorn se consumă în duminica când are loc finala ligii profesioniste de fotbal american.

Aripioare

1,3 miliarde

 Americanii consumă în această zi aproximativ 1,3 miliarde de „chicken wings”.

Retragere publică

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul:

Jucărie zornăitoare pentru bebeluși

COD EAN : 4337185357206

Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs)

În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/25/62/Asset_3582562.jpg