Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ești pregătit pentru o viață deplină?

Probabil că trecut ceva timp de când ai terminat școala și destul de mult de când ai învățat primele litere. În fiecare zi înveti ceva nou și fără să-ți dai seama, mintea și sufletul tău se întâlnesc zi de zi cu lucruri, situații sau oameni noi. Mai ușoare sau mai grele, rămâi cu câte o lecție din toate întâmplările prin care treci. Iar lucrurile care conteaza cel mai mult, se învață cel mai greu. De aceea se spune că începuturile sunt grele, dar și frumoase, iar când știi de ce le faci, înseamnă că ești conștient.

În primul rând, ești conștient când îți dai seama că îți face bine să ai mai multă grijă de tine, de corpul și de sufletul tău, de timpul și pasiunile tale.

În al doilea rând, ești conștient când apreciezi zâmbetele celor dragi și te dedici cu adevărat timpului petrecut cu aceștia.

Și, în al treilea rând, dar nu cel din urmă, ești conștient când valorizezi natura, natură care te învață o lecție importantă: ca să culegi roadele, mai întâi trebuie să sădești semințele, cu responsabilitate, răbdare, grijă și atenție.