Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
APĂ

APĂ / ALERGARE

Te-ai gândit că viața ta agitată ar fi mai relaxată dacă te-ai pune în mișcare? Atunci nu sta pe gânduri. Ieși la alergat acum! Nu te gândi că poate îți trebuie „îmbrăcăminte de alergare” sau ceva de pus pe braț în care să-ți pui telefonul. Doar ia-ți niște pantofi sport comozi și aleargă!

ANTIOXIDANȚI

ANTIOXIDANȚI

Știi ce face organismul tau când apare un dezechilibru? Produce radicali liberi, care afectează starea ta de bine. Dar știi ce au în comun uleiul vegetal și ciocolata neagră? Ambele conțin antioxidanți. Antioxidanții luptă cu efectul radicalilor liberi, contribuind la echilibrul tău și al corpului tău. Încă o veste bună: majoritatea alimentelor care conțin
antioxidanți pot fi incluse cu ușurință în dieta zilnică.

Data viitoare când vii la cumpărături, pune pe listă fructe și legume cât mai colorate, precum sfeclă, morcovi, spanc, broccoli, roșii, cireșe sau fructe de pădure. Toate au antioxidanți!

BIO / BROCCOLI

BIO / BROCCOLI

Ce sunt produsele BIO? Sunt produse care s-ar putea numi și produse „ca pe vremuri”, pentru că exact așa sunt crescute. Sigur le-ai da mai multă atenție dacă ai ști că asta înseamnă alimente fără pesticide, fără antibiotice, doar cu îngrășământ NATURAL. Iar natural știi deja că înseamnă și bun și sănătos.

O GUSTARE DEPLINĂ

O GUSTARE DEPLINĂ

Pentru o zi trăită pe deplin îți propunem o gustare sănătoasă. Super simplă și rapid de preparat.

Fierbe legumele preferate timp de 10 minute în multă apă cu sare. Nu uita că pentru broccoli ai nevoie de mai puțin timp: doar 3 minute. Strecoară legumele, iar apoi sotează-le în unt și condimentează cu sare, piper și suc de lămâie.

Și gata! Ai făcut o gustare în doar câteva minute, delicioasă și foarte hrănitoare.

CREATIVITATE / CIOCOLATĂ

CREATIVITATE / CIOCOLATĂ

Creativitatea nu este doar un talent. Creativitatea este și un mușchi. Un mușchi care trebuie exersat. Așa că, în fiecare zi, încearcă să fii creativ. Scrie o poezie, inventează o rețetă sau imaginează-ți un personaj din viitorul tău roman.

CIOCOLATĂ CALDĂ, LA URMĂTORUL NIVEL

CIOCOLATĂ CALDĂ, LA URMĂTORUL NIVEL

Ciocolată caldă. Puține lucruri trezesc acea reacție de poftă și ne aduc aminte de nopțile răcoroase din copilărie. Dar, acum, putem duce ciocolata caldă la următorul nivel. Așa că, topește câteva cuburi de ciocolată amăruie în niște lapte fierbinte și, când totul este omogenizat, adaugă câțiva fulgi de chili. Și fii pregătit pentru ceva cu adevărat nou!

DISTRACȚIE / DIVERSITATE

DISTRACȚIE / DIVERSITATE

Cu toții știm că e important să ne distrăm. Dar distracție nu are o rețetă. Distracția este, în fapt, orice ți se pare distractiv. Poate fi ieșitul în oraș cu prietenii, o noapte liniștită în casă alături de persoana dragă, sau cusutul de goblenuri. Nu contează cum te distrezi, cât timp o faci.

VEZI OFERTA SĂPTĂMÂNII

VEZI OFERTA SĂPTĂMÂNII

Distracția înseamnă pasiune. Iar noi știm că tu pui pasiune în tot ceea ce faci. De aceea, ai săptămânal promoții și reduceri care să te ajute să-ți pui pasiunile în practică și să investești mai mult în ele. Descoperă aici ce ți-am pregătit!