Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ustensile moderne pentru bucătărie marca Tasty

Tasty – Numărul 1 în topul platformelor culinare internaționale, care își cucerește publicul din întreaga lume prin videoclipuri cu instrucțiuni pas cu pas simple, dar rafinate. Nu doar acestea sunt rafinate, însă: noile articole pentru bucătărie cu design modern conving pe oricine. Disponibile acum exclusiv în magazinele Kaufland. 

Care sunt motivele pentru care să alegi ustensilele marca Tasty?

Lingură pentru spaghete și tel marca Tasty

Multifuncționalitate

Multe dintre ustensilele de bucătărie marca Tasty dispun de funcții suplimentare practice. De exemplu, telul nu doar că încheagă lichidele prin amestecare, ci permite și răzuirea foarte simplă a aluatului din bol, datorită spatulei pentru aluat integrate.

Tigaie marca Tasty

Selecție

Sortimentul nostru standard îți pune la dispoziție tigăi, oale și ustensile de ajutor în bucătărie. Există însă adeseori și produse care sunt incluse pe rând la promoții sezoniere sau la ocazii speciale.

Lingură și polonic marca Tasty

Raport excelent calitate-preț

Suntem convinși de calitatea produselor noastre, astfel că îți oferim o garanție de cinci ani pentru tigăile Tasty. Toate ustensilele de bucătărie sunt realizate atent, astfel încât sunt compatibile cu mașina de spălat vase și rezistente la temperaturi înalte. Asta nu este tot: în plus, prețurile sunt pur și simplu de top!

„Heat Flame“: Când este tigaia mea cu adevărat încinsă?

Logo: Heat Flame

Poate te întrebi când este o tigaie cu adevărat încinsă. Particularitatea tigăilor Tasty îți vine în ajutor:

În mijlocul acestor tigăi se află așa-numitul „Heat Flame“, un simbol sub formă de flacără, pe care este reprezentată sigla Tasty. De îndată ce se atinge temperatura optimă, sigla dispare, iar tu poți pune în tigaie friptura, legumele sau alte preparate similare. 

Ești interesat de produse originale?