Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Iubești Crăciunul? Trăiește Crăciunul!

 

Timpul nu mai exista. Viteza lui și a evenimentelor din jurul nostru este supersonică.

Dar unde este realitatea, cea care contează? Aceea pe care o poți cuprinde în inimă și ea îți este casă? Crăciunul ne invita în inima noastra, în caldura iubirii, a generozitații și a bunătății.

Crăciunul nu are nevoie de cozonac și cadouri. Crăciunul ne așteaptă pe noi!

Kaufland este pentru toți cei care iubesc Crăciunul.

Crăciun

 

Cea mai frumoasă perioadă a anului bate la ușă: Crăciunul! Ne relaxăm, petrecem zile speciale alături de cei dragi și ne simțim extraordinar.

Kaufland este pentru toți cei care iubesc Crăciunul! Indiferent dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi, să petreci fericit cu ei sau pur și simplu să creezi o atmosferă de sărbătoare - Kaufland te aduce mai aproape de spiritul Crăciunului. 

Mai ai nevoie de idei și inspirație pentru petrecerea ta? Atunci ai ajuns exact la locul potrivit!

La noi găsești tot ce face sărbătoarea să fie una de neuitat. Te așteaptă multe oferte grozave, idei de rețete și momente esențiale de Crăciun, cu care să aduci magia sărbătorilor mai aproape de cei dragi.

Îți dorim sărbători liniștite, plăcute și multă distracție!


K-Favourites

Savurează Crăciunul

K-Favourites este marca noastră proprie cu acel ceva special: ingrediente alese, cea mai înaltă calitate, gust rafinat și, mai mult decât atât, la prețuri fantastice. Produsele fac Crăciunul ceea ce ar trebui să fie: ceva cu totul special. 

Selecția noastră de produse K-Favorites îți oferă tot ceea ce este necesar pentru sărbători - de la ingrediente delicioase pentru gătit și coacere până la delicatese dulci cu zahăr. 


Eticheta Galbenă

Prețurile bune sunt misiunea noastră

Anul acesta vrem să oferim și mai multă inspirație coșului tău de sărbători. De aceea, am ales un sortiment de peste 500 de produse care vor completa lista produselor participante în campania Eticheta Galbenă, până pe 07.01.2023.

Astfel, vom avea în următoarea perioadă peste 3500 de produse marcate la raft cu Eticheta Galbenă.

Sunt produse precum condimente, produse pentru îngrijirea corpului, produse în ambalaje mari sau economice, care se cumpără mai ales în această perioadă.


Gătitul de Crăciun

Îți plac rețetele? Primești rețete!

Inspiră-te! Am adunat pentru tine multe idei de rețete variate, cu care poți crea spiritul Crăciunului pentru cei dragi.

Găsești toate ingredientele pentru rețete și multe alte oferte de Crăciun în magazinele Kaufland. Te așteptăm cu drag!