Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

De 15 ani facem din poveste realitate

A fost odată o zi în care a început povestea noastră. Poveștile au puține personaje principale, dar în jurul lor se desfășoară toată intriga. Dar cum ar fi să fie altfel? Să fii chiar tu personajul principal în povestea noastră, lungă de 15 ani. Un parcurs împreună, în care noi am inovat învățând de la tine. O evoluție în care tu ai rolul principal. De aceea, îți mulțumim!

Totul a început pe 13 octombrie 2005, atunci când am deschis primul magazin din România. Și a continuat ca într-o poveste desfășurată pe un tărâm magic. Pentru că în românește Kaufland înseamnă Tărâmul cumpărăturilor. Un loc magic, unde peste 15.000 de oameni cu super puteri fac zi din fiecare noapte.

Oferte aniversare

Super Eroii săptămânii

Super eroii saptamanii - oferte aniversare

De 15 ani facem din poveste realitate, împreună cu partenerii noștri, furnizorii naționali și internaționali, mărcile iubite de români. Noi îi numim Super Heroes, adică Super Eroi, pentru că așa sunt.

În fiecare săptămână te vei întâlni cu produse de la câte două branduri diferite, semnalizate atât aici, cât și în revistă și magazin. Fiecărui produs îi este alocat un cupon1 sau mai multe, fiecare în valoare de 5 lei.

Alege din magazin produsele super heroes și, în funcție de produsul ales, vei primi la casa de marcat cupoane fizice în valoare de 5 lei. Le poți folosi următoarea dată când vii la cumpărături în Kaufland.

(1) Numărul maxim de cupoane pe care ți-l putem acorda la o vizită la noi este de 10. Beneficiarii acestor vouchere nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani. Voucherele pot fi utilizate de mai multe ori, până la soldul de zero lei în perioada 16 septembrie – 17 noiembrie 2020. Dacă ai făcut cumpărăturile la casele Self Checkout, poți ridica voucherele de la Biroul de Informații.

La achiziția a 3 produse Napolact Bio, din lista de mai jos, primești un cupon de 5 lei

Valabilitate: din 14.10.2020 până în 20.10.2020

La achiziția a 3 produse Doncafé, din lista de mai jos, primești un cupon de 5 lei

Valabilitate: din 14.10.2020 până în 20.10.2020


Premii neașteptate

Tombola aniversară de 15 ani

Tombola aniversara - Kaufland 15 ani

Ne gândeam să dăm premii precum mașini, televizoare sau biciclete. Dar noi la Kaufland dăm „Mâncare bună”. Așa că îți vom oferi premii la tombolă ingredientele pentru mâncare bună. Completează talonul aniversar pe care îl primești la casa de marcat sau pe care îl găsești în revista noastră și participă la tombolă.

Ce și cum poți câștiga?

În fiecare săptămână pe talonul aniversar sunt 2 produse alese dintre mărcile sau categoriile tale preferate. Alege unul dintre aceste 2 produse și poți câștiga o cantitate egală cu consumul anual de persoană în România1, sub forma unui cupon personalizat în Kaufland Card.

Ai Kaufland Card Digital? Atunci bifează ambele produse și le poți primi pe amândouă în contul tău Kaufland Card Digital.

Pașii pentru a te înscrie la tombolă:,

  1. Completează talonul integral și bifează produsul preferat sau pe amândouă dacă ai Kaufland Card Digital,
  2. Depune talonul completat în urna special amenajată din magazinul tău Kaufland. Talonul trebuie introdus în cutia corespunzătoare culorii lui.

(1) Datele care au stat la baza estimării provin din surse statistice din România și date interne Kaufland România.

Ce produse poți câștiga?

  • 16.09-22.09 pui Fragedo și ciocolată Heidi
  • 23.09-29.09 balsam de rufe Coccolino și ceafă de porc fără os
  • 30.09-6.10 bere Bergenbier și crenvurști Cristim
  • 7.10-13.10 ulei Unisol și înghețată de la Aloma
  • 14.10-20.10 cafea Doncafe și măsline negre
  • 21.10-27.10 detergent Ariel capsule și mere roșii
  • 28.10-3.11 vin Prahova Valley și apă Aqua Carpatica
  • 4.11-10.11 lapte Olympus și roșii

Consultă regulamentul campaniei și află mai multe detalii despre tombolă, mecanismul de acordare a premiilor și extragerea lor.


Folosește Kaufland Card

Cadouri de poveste pentru cumpărături de minimum 1000 lei

Cadouri de poveste - Kaufland 15 ani

Vreme de 15 ani am creat produse pe care le-ai îndrăgit din prima clipă. Fie că vorbim de Liv&Bo sau Spice & Soul, fie de SWITCH ON sau Kidland, vrem să îți mulțumim pentru încrederea acordată mărcilor noastre proprii. De aceea, îți oferim un cadou la achiziții de minimum 1000 de lei cu Kaufland Card Digital.

Astfel, vino la cumpărături în perioada 23.09-23.10 și scanează Kaufland Card Digital. Dacă în această perioadă vei face cumpărături de minimum 1000 de lei, vei primi, începând cu 26.10, un cupon de reducere personalizat în Kaufland Card Digital* pentru a-ți lua gratuit unul dintre produsele nealimentare marcă proprie participante în campanie**.

* În Kaufland Card Digital vei primi o singură dată un voucher de reducere de 99,99%. Cu acest voucher vei putea cumpăra un singur produs din cele participante în campanie. Reducerea se aplică la casa de marcat.

** Pentru a beneficia de reducere trebuie să te prezinți la casa de marcat de la Biroul de informații doar cu produsul nealimentar dorit. Celelalte cumpărături le poți achita la oricare altă casă din magazin.


Fă-ți cont Kaufland Card Digital

Cu Kaufland Card cadourile vin ușor

Reducere la cosul de cumparaturi

Încă nu ai Kaufland Card Digital? Atunci fă-ți cont în perioada 13.10 - 10.11.2020 și primești automat 10% reducere* la prima cumpărătură, în termen de șapte zile de la înregistrare.

* Află mai multe despre voucherul de 10% reducere

Pentru ca un client Kaufland să primească voucherul digital de 10% reducere la prima cumpărătură în Kaufland Card Digital, trebuie să își descarce pe telefonul mobil aplicația Kaufland - Oferte și noutăți și să se înregistreze în programul de loialitate Kaufland Card Digital în perioada 13.10 - 10.11.2020.

Voucherul digital de 10% reducere se alocă o singură dată fiecărui client Kaufland Card Digital, în termen de cel mult o zi de la înregistrare. Acesta este valabil pentru o singură cumpărătură, timp de șapte zile de la alocarea lui, și se aplică automat la următoarea cumpărătură  pe care o face clientul după primirea lui. Voucherul primit se poate vizualiza în aplicația mobilă Kaufland, în meniul Kaufland Card, în secțiunea Pentru mine Promo personalizate / My coupon center.

Voucherul de reducere este valabil doar prin scanarea propriului Kaufland Card Digital la casa de marcat înainte de efectuarea plății. Nu este posibilă prezentarea acestuia după efectuarea plății și solicitarea beneficiului. Reducerea acordată de voucher se aplică la prețul de la raft al produselor. Pentru acordarea reducerii produsele trebuie scanate individual la casa de marcat. Produsele se preiau individual de la raft de către client și se găsesc numai în limita stocului disponibil. Voucherul din contul personal Kaufland Card nu poate fi importat, exportat sau transferat către alte persoane sau în alte conturi Kaufland Card. Voucherul de reducere nu se poate converti în bani, nu poate fi vândut și nici nu se primește rest.


Surprize în magazin

Straie aniversare

Straie aniversare - Kaufland 15 ani

Anul aniversar se îmbracă în straie de poveste. Am reinterpretat geometria românească și am pus-o pe hainele prezentului. Sperăm să îți placă și să le porți cu noroc. Ele sunt norocoase și îți aduc o surpriză dacă le porți când vii la noi în magazine.

Așa că descoperă cele patru articole vestimentare de poveste și vino la cumpărături purtând cel puțin unul dintre ele. Noi te vom invita la Biroul de informații pentru a-ți da un cadou.


Istoric

De 15 ani împreună cu tine

Se spune că trecutul este ceea ce ne definește. De aceea, te invităm să descoperi cele mai importante momente din istoria noastră, în care tu ai fost personajul principal.

Primul magazin

2005

Deschiderea primului magazin Kaufland în România.

2009

2009

În anul 2009 am deschis magazinul cu numărul 44 din România.

2014

2014

Am deschis magazinul cu numărul 100 din România.

2016

2016

 În parteneriat cu Renovatio, am lansat prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.

2017

2017

Am lansat marca proprie Vreau din România. În același timp, începe procesul de modernizare a tuturor magazinelor Kaufland.

2020

2020

Am ajuns la o rețea de peste 130 de magazine în România. Și nu ne oprim aici...