Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cumperi tot ce ai nevoie și primești un voucher cadou

Voucher cadou Kaufland Card

Și la început de an, lucrurile bune vin ușor dacă folosești Kaufland Card. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minimum 200 de lei, iar noi te răsplătim cu un voucher în aplicație. Descoperă mai jos mecanismul campaniei.

Mecanismul campaniei

În perioada 13 - 24 ianuarie, cumpără toate produsele de care ai nevoie, iar noi îți vom onora cumpărăturile cu un voucher acordat pe 27 ianuarie, pe care îl vei putea folosi până pe 2 februarie. La fiecare 200 de lei cheltuiți/cumulați de tine, primești un voucher de 20 de lei sau multiplu de 20 de lei, în funcție de cumpărăturile tale.

Pentru a te bucura de voucherul primit, te rugăm să îți alegi produse cu valoarea de minimum 1 leu peste valoarea voucherului primit. Voucherul nu se poate folosi la cumpărături a căror valoare e mai mică decât valoarea voucherului. Valoarea maximă a voucherului este de 500 lei.

Intră în aplicația Kaufland și fă-ți cont Kaufland Card Digital

Această promoție se aplică atât pentru Kaufland Card Digital, cât și pentru cel fizic, însă pentru a te bucura cu adevărat de experiența cumpărăturilor cu Kaufland Card, noi te încurajăm să treci pe digital.

Cum îți faci Kaufland Card Digital? Foarte ușor.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google Play sau App Store.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.