Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Exclusiv cu Kaufland Card digital

Lucrurile bune vin ușor. La fel și veștile bune. Cu Kaufland Card digital ai toate motivele să vii la cumpărături în fiecare zi. Pe lângă super promoțiile săptămânale, îți vom răsplăti fidelitatea cum știm noi mai bine. 

Vino în magazinele noastre în perioada 23 septembrie - 06 octombrie, iar la 6 cumpărături cu Kaufland Card digital primești automat în contul tău un voucher de 50% din valoarea medie a celor 6 cumpărături.

Asigură-te că ai instalată cea mai nouă versiune a aplicației „Kaufland - Oferte și noutăți” din Google Store și App Store și dă-ți acordul privind analiza istoricului de cumpărături. Pentru a putea intra în posesia voucherului este necesar ca cele 6 cumpărături să fie făcute în 6 zile diferite. În plus, în valoarea cumpărăturilor nu vor fi luate în calcul țigările și băuturile spirtoase. Promoția nu se adresează revânzătorilor, ci doar clienților care cumpără exclusiv pentru consumul personal.


Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google Play sau App Store.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Vrei să primești gratis 6 puncte bonus? Pentru fiecare mijloc de comunicare prin care accepți să te ținem la curent cu ofertele Kaufland Card vei primi câte 2 puncte bonus. Nu uita să confirmi adresa de e-mail și numărul de telefon accesând linkurile de verificare primite.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în același timp, vei aduna în aplicație punctele bonus pe care le poți utiliza la achiziția cu reduceri importante a produselor din campaniile cu puncte.