Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cumperi fresh, câștigi des

Concursul s-a încheiat.

Regulamentul campaniei

Mai multe detalii despre desfășurarea tombolei, anunțarea câștigătorilor și acordarea premiilor, găsești în regulamentul oficial al campaniei.


Prezentarea tombolei

Concurs Kaufland Card - stele fresh

Toată lumea știe că, în Kaufland Card Digital, lucurile bune vin ușor și că avem peste 2 milioane de utilizatori fericiți. Dar noi, la Kaufland, ne gândim în fiecare zi ce putem face în plus pentru clienții noștri, așa că am mărit miza: de acum, Lucrurile bune vin ușor, vin fresh și vin în număr mare.  

  • Cumperi produse fresh și câștigi calitate la un preț accesibil.
  • Găsești o ofertă impresionantă de produse cu prețuri reduse în magazin.
  • Și peste toate astea, avem și o nouă tombolă în care poți câștiga vouchere de cumpărături.

Ce trebuie să faci?

Strânge 5 stele fresh în Kaufland Card Digital și poți câștiga unul dintre cele 2.000 de vouchere1 în valoare de 250 de lei în fiecare săptămână. Avem premii în valoare totală de 2.000.000 de lei în această tombolă.

Tombola se desfășoară în perioada 10.05. - 06.06.2021, în patru etape2

Ce sunt stelele fresh?

O stea fresh înseamnă cumpărături de minimum 50 de lei pe un bon în care ai luat și un produs fresh (fructe, legume, brutărie, carne). Trebuie să strângi 5 stele într-o săptămână ca să poți participa la extragerea săptămânală.

1 Premiile vor fi transmise câștigătorilor pe e-mail. De aceea, este foarte important să ai trecută adresa de e-mail în contul tău Kaufland Card.

2 Etapele tombolei sunt: etapa 1:  10.05-16.05.2021; etapa 2:  17.05-23.05.2021; etapa 3:  23.05-30.05.2021; etapa 4:  31.05-06.06.2021.


Transformă-ți cardul fizic în digital

În noua campanie Kaufland Card, toată lumea trebuie să își transforme cardul fizic în digital3, pentru că acolo este toaaată distracția.

Astfel, ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți transforma cardul fizic într-unul digital? Ți-am pregătit un tutorial pentru a-ți arăta toți pașii necesari.

Important: Pentru ca digitalizarea să aibă loc corect, folosește la conectare adresa de e-mail sau numărul de telefon cu care ți-ai creat cardul fizic!

Pas cu pas

Vezi cum îți poți transforma cardul fizic în digital

PowerPoint Presentation (1.0 MB)