Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Roata reducerilor

Descoperă roata reducerilor cu Kaufland Card în aplicație și câștigă de fiecare dată!

Ți-e dor să simți bucuria de a câștiga?

Kaufland Card Digital îți prezintă între 5 și 25 decembrie Roata reducerilor!

Cum funcționează:

Intră în aplicație, caută secțiunea ”Roata reducerilor”, pe care o găsești ușor sub cea de promoții personalizate cu care deja ești obișnuit și deblochează-ți o șansă de a învârti roata ușor, cu doar un bon fiscal de 50 lei cu Kaufland Card.

Premiile sunt reduceri la diverse produse de sezon și stele digitale ca premii de consolare în cazul în care norocul îți surâde mai puțin. Oricum ar fi, ești câștigător!

Roata reducerilor va fi vizibilă în aplicație pentru utilizatorii Kaufland Card Digital între 5 și 25 decembrie, iar în fiecare săptămână premiile se schimbă.

Cu un bon fiscal de minim 50 lei ai șansa să învârți de roată și îți recomandăm să nu ratezi, pentru că fiecare șansă este valabilă doar 48 de ore. Bonul fiscal poate fi efectuat în orice magazin Kaufland România.

Ai maximum o șansă pe zi, deci dacă ai mai multe bonuri care îndeplinesc condiția să reții că doar o singură șansă de a învârti roata este acordată pe zi.

Premiul câștigat îți este alocat automat în contul tău.

Dacă ai câștigat un voucher de reducere, îl găsești în secțiunea ”Pentru mine - vouchere și promo” și-l recunoști ușor după denumirea Roata reducerilor. Voucherul este valabil 7 zile din momentul câștigării lui, prin scanarea Kaufland Card la casa de marcat, doar pe un singur bon fiscal efectuat în perioada lui de valabiliate, pentru numărul de bucăți menționate. Citește detaliile voucherului în descrierea lui din aplicație.

Dacă ai câștigat stele digitale ca premiu de consolare, numărul tău total de stele digitale va crește cu numărul de stele câștigate în termen de maxim 15 minute de la afișarea premiului.

Poți câștiga chiar toate voucherele disponibile din fiecare săptămână, așa că cu cât mai multe bonuri de peste 50 lei în zile diferite, cu atât mai multe șanse de câștig.

Mai sunt doar 3 săptămâni până la Crăciun, iar fiecare bon de peste 50 de lei îți poate aduce reduceri la cele mai iubite produse ale sezonului, așa că spor la cumpărături!