Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Stelele tale din Kaufland Card devin fapte bune! Tu votezi, noi sponsorizăm!

Știi stelele pe care le primești la scanarea Kaufland Cardului tău digital? Te-ai întrebat sigur ce e cu ele și ce poți să faci cu ele? Da, da, știm sigur că te-ai gândit la asta! Și noi ne-am gândit și am realizat că putem face fapte bune, cu ușurință, utilizându-le în Kaufland Card.

Cu Kaufland Card chiar și faptele bune vin ușor!

Cum?

Noi avem 100 000 euro de oferit! Tu ne ajuți să stabilim cum împărțim suma între cele 3 Staruri CSR din aplicație: Act for Tomorrow, Climb Again și Asociația Magic. Cum faci asta? Intră în Kaufland Card Digital, secțiunea My Coupons/ Promoții personalizate și votează cu stelele tale ONG-ul pe care vrei să îl susții. Să înceapă cursa! Ne vedem la finish pe 12 decembrie!

Act for Tomorrow

Logo ACT FOR TOMORROW

Act for Tomorrow este o asociație de mediu, voluntariat și sustenabilitate, înființată în octombrie 2018, a cărei misiune este promovarea unei culturi a responsabilității civice și sociale în rândul cetățenilor, astfel încât aceștia să își îmbunătățească calitatea vieții într-un mod sustenabil, fără a periclita resursele generațiilor viitoare. Asociația dezvoltă programe și proiecte de educație ecologică, colectare și reciclare, voluntariat, protejarea apelor, împăduriri sau dezvoltare comunitară. Până în prezent, în cei 3 ani de activitate, Act for Tomorrow a implementat 33 de proiecte, a plantat 178.000 de puieți pe o suprafață de 43 de hectare, a mobilizat 4.000 de voluntari, a colectat peste 80.000 de kg deșeuri și a finanțat 450 de proiecte, prin programul Start ONG. 

Printre cele mai importante proiecte și inițiative ale Act for Tomorrow se numără: cea mai mare pictură murală care purifică aerul din lume și prima ambarcațiune de colectare a deșeurilor din ape, 100% electrică, dezvoltate alături de Kaufland România în programul „Acționăm pentru Ape!” și „Schimbă Pet-ul cu biletul”, prima campanie din România care a introdus plata cu deșeuri pentru transportul public. De asemenea, în ultimii 2 ani Act for Tomorrow a primit numeroase premii și distincții, precum: Locul I la categoria mediu, la Romanian PR Awards 2020; Best CSR Initiative of the year la Business Review Awards; Gold Recognition la Community Index 2021; Locul III la categoria mediu În cadrul Galei Societății Civile 2021. 

Asociația Magic

Logo Asociația Magic

Asociația Magic este o organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte și a ajutat peste 9.000 de beneficiari prin implicarea a peste 2.000 voluntari.

Prin proiectele sale, Magic sprijină familiile cu un copil grav bolnav prin tabere de vară, cazare gratuită pe durata tratamentului în România, Republica Moldova și Austria, transport gratuit la tratament, precum și burse educaționale și multe altele.

Climb Again

Logo Climb Again

Climb Again ajută copiii nevăzători și cu alte dizabilități să fie încrezători, să-și descopere potențialul ascuns și să se integreze în societate, cu ajutorul terapiei prin escaladă. Viziunea Climb Again este să ofere o șansă la o viață normală copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. Ce înseamnă o viață normală? Înseamnă o viață în care au șansa să-și atingă propriul potențial, la fel cum o au și persoanele fără dizabilități. Astfel, asociația își propune să creeze un cadru în care aceștia să-și dezvolte abilitățile necesare unei vieți independente cu ajutorul terapiei prin escaladă.

Escalada este un sport complex, care solicită atât fizic, cât și psihic, și care testează permanent forța, rezistența, echilibrul și controlul mental al cățărătorului. Escalada este un sport cu efect terapeutic pentru copiii cu nevoi speciale, cu rezultate uimitoare - în ultimii cinci ani, Climb Again a ajutat mii de copii să aibă mai multă încredere în ei și să dezvolte abilități de viață independentă. 

 


Perioada de vot a ajuns la final!

În urma voturilor din Etapa 1 (22-28.11.2021), Etapa 2 (29.11-05.12.2021) și Etapa 3 (6-12.12.2021), clasamentul este următorul:

Locul I - Asociația Magic

Locul II - Act for Tomorrow

Locul III - Climb Again

Clasamentul este rezultatul obținut în urma voturilor acordate în cele 3 etape, în baza căruia vor fi repartizați cei 100.000 euro catre ONG-uri.

 

Informații utile despre cum poți să votezi

Pot să mă răzgândesc și să-mi retrag voturile?

Da, în perioada de valabilitate a votului, poți să acorzi sau să retragi votul tău de câte ori vrei.  Vor fi 3 etape de vot diferite, deci ai posibilitatea să votezi de 3 ori proiectul preferat, acordându-i un vot în fiecare etapă.

Când mi se reduce numărul de stele digitale aferente voturilor mele?

La finalul fiecărei perioadei de valabilitate a votului, numărul total de stele digitale îți va fi diminuat cu numărul de stele aferente voturilor acordate. Concret, în 29.11, 06.12 și 13.12.2021.

Câte voturi pot acorda?

Fiecare proiect CSR are o posibilitate de vot: poți acorda 1 vot folosindu-ți 10 stele digitale dintre cele disponibile în contul tău.

Unde văd dacă proiectul votat de mine a câștigat?

Toate detaliile competiției, descrierea proiectelor, clasamentul după fiecare etapă de vot și inclusiv proiectul câștigător vor fi comunicate pe www.kaufland.ro/fapte-bune

Câte proiecte pot vota?

Poți vota unul, două sau toate cele 3 proiecte dacă ai în cont numărul de stele digitale aferente.

Dacă am card fizic, pot vota?

Stelele digitale sunt acumulate doar de utilizatorii Kaufland Card digital, prin urmare doar aceștia vor primi în aplicație voucherele de vot și își vor putea folosi stelele pentru a vota. Dacă ai card fizic, îți recomandăm să te digitalizezi, trebuie doar să descarci aplicația ”Kaufland - Oferte și noutăți” și să te conectezi cu aceleași date cu care ți-ai creat cardul fizic.

Unde văd numărul de stele din contul meu Kaufland Card digital?

În secțiunea ”Pentru mine - promo personalizate/”My coupons center”, unde se vor găsi și voucherele de vot, pe banda albastră din partea superioară vei putea vedea numărul total de stele digitale disponibile la acel moment în contul tău.

Dacă îmi fac un card digital nou în perioada campaniei, pot vota?

Da, în momentul în care ai minim 10 stele digitale disponibile în contul tău poți acorda un vot. Conform regulamentului Kaufland Card, se acordă 2 stele digitale la fiecare 50 Ron cheltuiți pe un bon de cumpărături.

Cum mă asigur că votul meu a fost preluat?

Kaufland Card digital

La finalul perioadei de vot, voucherul aferent proiectului pe care vrei să-l votezi, trebuie să rămână activ. Vei observa ca a doua zi numărul de stele digitale a scăzut și vei ști astfel că votul tău a fost înregistrat. Așa arată voucherul activat, pentru care se va înregistra votul în 29.11.2021 dacă nu-l retragi până atunci.