Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Anul acesta berea o dăm noi, zilnic!

În perioada 24.05.2023-20.06.2023 cumpără cel puțin un produs din Revista de bere pe un bon fiscal de minimum 100 lei, scanează Kaufland Card și poți fi unul dintre cei 100 de câștigători de vouchere care îți aduc, în fiecare zi, timp de un an de zile, cel puțin 2 doze de bere Neumarkt la 0,01 lei/buc.


Cum funcționează:

  • Asigură-te că ai datele despre tine înscrise corect și complet în contul tău Kaufland Card, fie el fizic sau digital;
  • Cumpără cu Kaufland Card digital sau fizic de minim 100 lei, TVA inclus, pe un bon fiscal, pe care să se regăsească și unul din produsele afișate în revista de bere.  Lista produselor participante se află în tabelul de mai jos.
  • Să fi efectuat cel mult 3 cumpărături cu scanarea Kaufland Card (fizic sau digital) la casa de marcat pe zi în perioada 24.05.2023-20.06.2023. Clienții care vor avea mai mult de 3 cumpărături pe zi cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat vor fi eliminați din aceasta loterie. Această limitare se aplică și în cazul utilizatorilor care dețin atât un card fizic cât și unul digital: vor fi eliminați din loterie și dacă le folosesc pe ambele în aceeași zi.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.