Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

15% salvați în decembrie sunt în Kaufland Card!

Bucuria sărbătorilor nu trebuie să fie umbrită de incertitudinea economică din luna ianuarie, iar Kaufland sprijină pe toți cei care îl aleg drept partener de-a lungul timpului, venind cu soluții reale pentru viața de zi cu zi.

Alături de Atât de ieftin este coșul tău de Crăciun, Eticheta Galbenă de sărbători, campania 15% se întorc la tine în luna ianuarie este promisiunea Kaufland pentru calitate la un preț avantajos.

15% din valoarea cumpărăturilor tale din luna decembrie, din categoriile de produse selectate săptămânal, se întorc la tine în luna ianuarie, sub formă de voucher Kaufland Card.1

Voucherul cu banii savați din decembrie poate fi folosit începând cu 11 ianuarie. Valoarea voucherului este reprezentată de 15% din totalul cumpărăturilor pe care le-ai efectuat în fiecare săptămână din perioada 23.11.2022 – 31.12.2022, din categoriile de produse selectate și mentionate săptămânal, cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat.

Valabilitatea voucherului este până la data de 31.01.2023 inclusiv și se folosește prin scanarea Kaufland Card la casa de marcat la un bon fiscal de valoare cu 1 leu mai mare decât suma reprezentată de cei 15% din totalul cumpărăturilor efectuate în etapa 1 a campaniei.

Voucherul este utilizabil o singură dată.

La valoarea totală a coșului de cumpărături pentru utilizarea voucherului nu vor fi incluse produsele din tutun, produsele conexe, dispozitivele și accesoriile de utilizare, reîncărcare sau încălzire a acestora, formule de lapte <1 an și hrană pentru bebeluși până la 6 luni.

Valoarea maximă a reducerii acordate este de 150 lei, TVA inclus/ săptămână de cumpărături.

Dacă voucherul tău depășește 599 lei, vei primi un voucher de 599 lei și încă unul pentru diferența până la valoarea maximă de 900 lei, care este valoarea maximă aferentă celor 6 săptămâni cumulate.


[1] Valoarea de 15% aplicată la suma cumpărăturilor din aceste categorii se colectează în Kaufland Card sub formă de voucher de reducere la un coș de cumpărături pe care-l vei folosi în luna ianuarie.