Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

200 g orez prefiert
400 g ciuperci
200 ml vin roșu
50 g pastă de roșii
100 g unt
1 cotlet de porc
4 ardei grași-diverse culori
cimbru uscat
busuioc uscat
sare
piper

Preparare

    1

Se freacă mușchiul de porc cu sare, piper, cimbru și busuioc. Se pune în tavă. Pasta de roșii se diluează cu vin și se toarnă în tavă. Se coace 120 minute la foc moderat.

    2

Orezul se fierbe în apă cu sare. După ce s-a umflat se elimină surplusul de apă și se păstrează la cald.

    3

Se taie ardeii și ciupercile, felii. Se sotează în unt. Se presară cu sare și piper după gust.

    4

Se servesc felii de mușchi, cu garnitură de orez și legume.