Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Fii gata pentru prima zi de școală

Totul are un sfârșit – chiar și cea mai frumoasă vacanță - și este bine să fie așa. Pentru că până la urmă te așteaptă experiența unui nou an școlar. Pentru a nu rata distracția, noi ți-am pregătit cele mai tari oferte la produse dedicate și multe alte surprize. Distracție plăcută la descoperit!

Sortimentul nostru

Noi ne-am făcut temele

Ca de obicei, pentru începutul anului școlar, îți oferim o mulțime de reduceri, de la rechizite și articole de papetărie, până la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru școlari. Așadar, fii cu ochii pe ofertele noastre pentru prima zi de școală.


Recomandări și trucuri

Șase recomandări pentru un an școlar reușit

Întotdeauna mai este ceva de învățat. Această expresie este valabilă și pentru părinți. De aceea, am pregătit șase recomandări care îți pot face mai ușor anul școlar ție și copiilor tăi.

Pachetul pentru școală

Pachetul pentru școală

Gustările făcute în casă pentru pauze sunt mai bune decât orice sendviș cumpărat din oraș. Până la urmă, știi ce conțin.

Dacă dimineața este agitație, poți pregăti gustarea seara în liniște și o poți păstra proaspătă în frigider în cutia de sendviș. Însă atenție! Unele ingrediente, cum ar fi brânza proaspătă, pot înmuia pâinea peste noapte.

În special, pâinea integrală se potrivește perfect pentru pauza de masă. În plus, diversitatea în meniu face pauza savuroasă. Schimbă cât mai des sortimentele de pâine și umplutura. Fructele și legumele tăiate mărunt pot fi, de asemenea, niște gustări minunate și rapide.

Jocuri pentru pauză

Jocuri pentru pauză

Jocurile în pauze sunt ideale pentru a antrena motricitatea celor mici. Ce zici de „Șotron”, „De-a v-ați ascunselea”, „Leapșa sau prinselea”? Fă-i cunoștință și celui mic cu ele, iar el va împărtăși la rândul lui aceste jocuri simple cu colegii de la școală.

Se învață mai bine în mod ordonat

Se învață mai bine în mod ordonat

Organizarea începe cu cutia de sendviș și se termină la birou. În cele din urmă, un spațiu de lucru ordonat te asigură că mai puține teme se vor pierde sub birou și îl va ajuta pe cel mic și la învățat. Mai bine aruncă o privire la sortimentul nostru. Suntem siguri că vei găsi ceva.

Planificarea pas cu pas

Scrie toate sarcinile importante într-un singur loc. Trebuie doar să descarci planificatorul nostru. Să trecem la treabă!

Micile ritualuri

Micile ritualuri

Micile ritualuri din timpul zilei te ajută ca anul școlar să fie bine structurat și fără prea mult stres. De exemplu, pentru a începe dimineața liniștiți este bine să faceți ghiozdanul pentru ziua următoare încă de seara. La fel este o ușurare dacă alegeți seara obiectele vestimentare. Astfel, aveți mai mult timp pentru micul dejun și puteți începe ziua mai relaxați.

Cum a fost astăzi la școală?

Cum a fost astăzi la școală?

Întrebarea „Cum a fost la școală?“ am auzit-o precis fiecare dintre noi măcar o dată sau am folosit-o chiar noi. Poți să uiți întrebarea, întrucât se întâmplă rareori ca cei mici să relateze detaliat întâmplările din timpul zilei. De obicei copiii au nevoie de ceva timp pentru a procesa experiențele dinainte de amiază. O recomandare este să folosești întrebări mai specifice deoarece pot duce la un răspuns detaliat din partea copilului: de ex. „Cum a fost ora ta de matematică?" sau „Ce ați jucat astăzi în pauză?".


Descarcă și printează

Orare și alte elemente ajutătoare

Modelele noastre de orare în diverse designuri îi fac copilului și mai mult chef de școală, iar lista cumpărături te va ajuta să ții sub control necesarul de rechizite pentru prima zi de școală.Rețete și sfaturi

Un mic dejun sănătos pentru copii

Copiii au nevoie de energie pentru joc, distracție, învățat și mișcare. Micul dejun le furnizează puterea necesară pentru zi, dacă le asigură toate substanțele nutritive importante. Cu ajutorul recomandărilor noastre poți crea un mic dejun echilibrat pentru copii.

După un mic dejun bun, copiii au rezultate mai bune. Întrucât aceștia dispun de mai puține rezerve de energie decât adulții, dimineața se pun mai greu în mișcare. De aceea este masa de dimineață atât de importantă pentru copii. Aceasta transmite un fel de semnal de începere către mușchi și creier. Organele se comută pe recepție, capacitatea de reacție și concentrarea cresc, oboseala dispare încet. De aceea, părinții trebuie să planifice dimineața suficient timp pentru micul dejun.

Carbohidrații în micul dejun pentru copii le dă energie

Un mic dejun pentru copii trebuie să conțină carbohidrați pentru a completa rezervele de energie. Cele mai indicate sunt alimentele bogate în amidon și fibre. Pâinea de la micul dejun trebuie să fie alcătuită într-un procent de minimum cincizeci la sută din cereale integrale. Și müsli, de preferință fără zahăr, îi asigură copilului energia de care are nevoie.

În mod ideal furnizorii de carbohidrați se asociază cu produse lactate, cum ar fi iaurtul, laptele bătut sau laptele. Însă, în general micul dejun pentru copii trebuie să conțină cât mai puțin zahăr. Și multă grăsime trebuie evitată. Aceasta moleșește copiii, în loc să le confere energie.

Vitaminele trebuie să facă parte din micul dejun pentru copii

Un mic dejun sănătos pentru copii conține bineînțeles și vitamine. Dacă cel mic nu se entuziasmează prea mult atunci când vine vorba despre fructe și legume proaspete, poate câteva trucuri te vor ajuta. De ce să nu ungi pâinea cu banană zdrobită și să presari deasupra puțină scorțișoară sau cacao neîndulcită? Sau pregătește un shake de lapte bătut cu fructe proaspete, cum ar fi căpșuni sau mango. Dacă nici așa nu îl convingi pe cel mic, se pot face din fructe și legume chipuri pline de fantezie, modele sau imagini pe farfurie.

În plus, copiii trebuie să bea multe lichide. În mod ideal se bea la micul dejun un pahar cu apă, limonadă sau ceai neîndulcit de fructe.

Pentru persoanele care nu sunt matinale și care au un apetit scăzut dimineața este de ajuns o gustare, cum ar fi o banană sau un pahar cu lapte. Dacă masa de dimineață nu este prea bogată, atunci gustarea de la școală trebuie să fie cu atât mai generoasă.

Idei pentru pachețelul școlarului