Relaţii clienţi

Opinii clienţi

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

Ne dorim ca dumneavoastră să vă simţiţi bine la cumpărături în magazinul nostru. Dumneavoastră ne puteţi ajuta să devenim şi mai buni: evaluaţi aici  magazinul Kaufland în care vă faceţi cumpărăturile. Observaţiile dumneavoastră vor fi evaluate cu titlu de anonimat şi vor fi folosite pentru îmbunătăţirea sistematică a activităţii noastre zilnice în beneficiul dumneavoastră. 

 

În această secţiune aveţi ocazia să aflaţi cât de încântaţi sunt şi alţi clienţi de magazinul Kaufland şi de angajaţii noştri.

Părerea dumneavoastră

Evaluaţi acum magazinul Kaufland în care vă faceţi cumpărăturile şi astfel ne ajutaţi să răspundem şi mai bine aşteptărilor dumneavoastră!

 

Laude clienţi

Clienţii noştri sunt încântaţi de serviciile şi calitatea produselor oferite de magazinele Kaufland. Aici aveţi ocazia să citiţi o serie de laude, primite din partea clienţilor noştri.

 

Rețete dietetice

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.