Relaţii clienţi

Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Aveţi întrebări, dorinţe, laude sau critici? Atunci vă rugăm să completaţi Formularul-Online – echipa noastră va procesa cererea dumneavoastră, urmând să primiţi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

 

Selectaţi categoria dorită şi astfel puteţi contacta serviciul nostru pentru întrebări referitoare la apariţii în presă, sesizări clienţi sau întrebări referitoare la imobiliare. Aşteptăm cu nerăbdare să intrăm în legătură cu dumneavoastră!

 

 

 
Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
 
Categorie:
Alegeţi categoria corespunzătoare cerinţei dumneavoastră.
 
Programul departamentului Relaţii Clienţi Kaufland România este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00, și sâmbăta, între 08.00 - 17.00. Ne puteţi apela gratuit la numărul de telefon 0800.080.888 (număr apelabil din reţelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS).
 
Date de contact:
 
Titlu:
Doamna  Domnul   Familia
Prenume:   Nume: *
 
 
Strada: Număr:   Cod
poştal:
Localitate:
 
 
Ţara: *
 
Telefon: *   Fax:
 
 
E-mail: *   Cel mai bine disponibil după:
   Ora
 
Cerere:
 
Întrebarea dumneavoastră se referă la un anumit magazin ?
  Selectați magazinul
   
     
 
 
Mesajul dumneavoastră: *   Caractere disponibile rămase:
 
Datele cu caracter personal transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
Aici puteţi vedea Regulamentul privind protecţia datelor.
Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletter-ul Kaufland pentru a fi informat permanent despre promoțiile săptămânale.
 
Vă rugăm să introduceți codul de securitate: *
 
 
 
 

Rețete dietetice

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.