Compania

Imobile

Expertiză imobiliară – Europa

Deoarece dorim să vă oferim cât mai multe locaţii pentru dumneavoastră, suntem în continuă expansiune. În România şi în alte şase ţări suntem mereu în căutare de bunuri imobilare.

 

Una din cele mai importante componente ale succesului nostru este o foarte bună calificare în amenajarea galeriilor comerciale. Experţii noştri vă ajută să găsiţi locaţia potrivită pentru dumneavoastră. Beneficiaţi de experienţa noastră! Noi la Kaufland aşteptăm cu nerăbdare pentru a vă avea ca partener şi să vă oferim sprijin.

Expansiune

În multe ţări din Europa suntem mereu în căutare de noi proprietăţi şi terenuri. Contactaţi-ne, aşteptăm cu nerăbdare să ofertele dumneavoastră!

 

Închirieri şi spaţii de vânzare

Găsiţi împreună cu experţii noştri proprietatea ideală pentru dumneavoastră! Vă punem la dispoziţie suprafeţe diverse din toată România.

 

Oferta actuală

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.