Compania

Cariere

Viitorul tău alături de noi!

La Kaufland vii, aplici, te potrivești! Suntem o companie internațională de succes, dinamică şi pregătită să îți susţină performanța. Echipa noastră, motivată şi dedicată, este permanent alături de tine. Kaufland îți asigură șansa unei cariere de succes!

Cariera ta la Kaufland!

Diversitatea reprezintă cheia dezvoltării. Ținem cont de acest principiu atât la nivel de echipă, cât și la nivel de organizație. 
Fiind cea mai mare companie din domeniul retail, îți oferim încă de la început oportunitatea de a descoperi atât colegi pregătiți alături de care vei performa zilnic, cât și proiecte diverse, pline de provocări.

 

Perspective în viitor!

Kaufland este o companie care pune accent pe performanță și implicit pe promovare. Prin diverse programe de inducție și de dezvoltare pe care le punem la dispoziția angajaţilor noştri, de peste 10 ani, reușim să ocupăm fiecare poziție deschisă cu persoana potrivită. Aplică acum și împreună vom descoperi locul tău în echipa noastră!

 

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.