Recomandări

Ştiaţi că?

Informaţii interesante despre
nutriţie şi vinuri

V-aţi întrebat vreodată care este diferenţa dintre probiotic şi prebiotic sau ce înseamnă intoleranţă? Sau ce se află în spatele diferitelor etichete de vin, precum şi ce ascund instrucţiunile din cartea de bucate? 

 

Atunci vă aflaţi exact unde trebuie, deoarece specialiştii noştri au cules pentru dumneavoastră cele mai importante date despre nutriţie, vin şi gătit. Veţi găsi, de asemenea, sfaturi utile pentru gospodărie.

Dicţionar de nutriţie

Vreiţi să aflţi mai multe despre vitamine şi proteine? Experţii noştri au pregătit pentru dumneavoastră o mulţime de fapte interesante de la A la Z.

 

Dicţionar de mirodenii

Ce condimente să folosiți la mâncărurile pe care le pregătiți, puteți aflați din dicționarul nostru de mirodenii. V-am pregătit și rețete să puneți în aplicare ce ați învățat.

 

Pentru iubitorii de vin

Aflați care sunt secretele servirii vinului şi ale asocierii acestuia cu diverse mâncăruri, care sunt principalele regiuni viticole din lume și altele.

 

ABC-ul gătitului

Doriţi să gătiţi o reţetă, dar nu aţi auzit niciodată de gratinare, sotare sau baiţ? Cu explicaţiile noastre, vă vor reuşi de fiecare dată mâncărurile gătite!

 

Sfaturi practice

Folosiţi cu încredere sfaturile noastre pentru a vă uşura activităţile zilnice sau pur şi simplu ca o lectură interesantă! Veţi fi uimiţi de varietatea de sfaturi.

 

Responsabilitate

Garanţia-Kaufland

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.