Recomandări
Reţete
 
Mix de salată cu dressing de bere
Durată: aprox. 15 minute
Complexitate: simplu
Votaţi reţeta: 

Evaluare reţetă
Preparare:
  • Dați în fiert berea, mierea și oțetul și fierbeți până scade puțin. Amestecați cu 4 linguri de ulei și ierburi aromatice și asezonați dressingul cu sare și piper.
  • Curățați salata, spălați-o și rupeți-o în bucăți potrivite pentru consum. Curățați, spălați și înjumătățiți roșiile cherry. Tăiați cresonul din răsad. Curățați ciupercile Champignon, tăiați-le sferturi, amestecați-le cu uleiul rămas, condimentați cu sare și piper și preparați-le într-o tavă de aluminiu pe grătar.
  • Amestecați dressingul și ingredientele pentru salată și serviți. Merge cu orice tip de alimente preparate pe grătar.
Ingrediente (4 Porţii):
200 ml bere brună
1 lingură miere
1 lingură muștar dulce
4-5 linguri oțet balsamic
6 linguri ulei de rapiță
2 linguri amestec de ierburi aromatice tocate (ex. pătrunjel, arpagic, hasmațuchi)
sare, piper proaspăt măcinat
200 g amestec de salată (ex. salată romană, rucola, salată Eisberg)
200 g roșii cherry
1 creson de răsad
200 g ciuperci Champignon
Valoare nutritivă:
porţie:
223 kcal / 922 kJ
8 g Carbohidraţi
4,1 g Proteine
15,6 g Grăsime
0,5 UG

Din toată inima

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.