Recomandări
Reţete
 
Ciulama țărănească de ciuperci
Durată: aprox. 30 minute
Complexitate: avansat
Votaţi reţeta: 

Evaluare reţetă
Preparare:
  • Se taie ciupercile felii. Se încinge untul și se prăjesc până scad.
  • Se diluează făina în supa fierbinte. Se adaugă treptat smântâna.
  • Se toarnă amestecul de smântână peste ciuperci și se adaugă sare și piper. Se mai fierb 5 minute pe foc mic.
Ingrediente (2 Porţii):
500 g ciuperci
100 g unt
100 g smântână
50 ml supă de legume
1 linguriță făină
sare
piper

Din toată inima

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.