Recomandări
Reţete
 
Ciorbă de linte, morcov și păstârnac
Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: avansat
Votaţi reţeta: 

Evaluare reţetă
Preparare:
  • Se țin boabele de linte în apă rece, preț de 3 ore. Se limpezesc în apă rece și se pun la fiert în 3 litri de apă. Se lasă la fiert.
  • Se curăță legumele și se taie după preferință.
  • Se încing 3 linguri de ulei în care se prăjește ceapa tocată mărunt, până devine aurie.
  • Când boabele de linte sunt aproape fierte li se adaugă ceapa prăjită și restul de legume. Se mai fierb 20 minute.
  • Se pun sare și piper după gust și se acrește cu 2-3 linguri de oțet.
Ingrediente (6 Porţii):
400 g linte
2 cepe
3 morcovi
1 păstârnac
1 ardei gras
oțet
ulei
sare

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.