Recomandări
Reţete
 
Burgeri cu somon
Durată: aprox. 30 minute
Complexitate: simplu
Votaţi reţeta: 

Evaluare reţetă
Preparare:
  • Se lasă caperele să se scurgă, se toacă fin și se amestecă cu unt și brânză proaspătă.
  • Se spală și se curăță rucola și se rupe în bucăți. Se curăță cepele și se taie în inele fine.
  • Se decojește limeta și se desface în felii.
  • Chiflele se taie transversal, se ung cu untul amestecat cu capere, iar pe jumătățile inferioare se așază rucola, ceapă, limetă și somon.
  • Apoi, se condimentează cu piper, se așază jumătățile superioare și se servesc burgerii.
Ingrediente (4 Porţii):
2 lingurițe capere
3 linguri unt cu sare de mare
50 g brânză proaspătă
30 g rucola
2 cepe
1 limetă
4 chifle
200 g somon afumat
piper negru măcinat
Valoare nutritivă:
porţie:
506 kcal / 2127 kJ
48 g Carbohidraţi
23 g Proteine
25 g Grăsime
4 UG
Sursa: Redacția Kaufland
Sfat:
Poți prepara cu o zi înainte untul cu brânză și capere.

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.