Recomandări
Reţete
 
Cocktail exotic cu șampanie
Durată: aprox. 15 minute
Complexitate: simplu
Votaţi reţeta: 

Evaluare reţetă
Preparare:
  • Din pulpa de mango, sucul de maracuja și ananas se face un piure, care se amestecă cu șampanie într-o oală și se încălzește.
  • Se decojește o portocală sau o mandarină, se taie bucăți și se înșiruie pe o frigare. Se toarnă cocktailul într-un pahar termorezistent, se ornează cu frigări și se servește.
Ingrediente (1 Porţie):
50 g de pulpă de mango
80 ml de suc de maracuja și de ananas
150 ml de șampanie (se poate folosi în loc vin spumos sec)
Pentru frigare:
portocală sau mandarină
În plus:
frigare

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.