Recomandări

Porția de sănătate

Mens sana in corpore sano

Această rubrică punctează cele mai importante beneficii ale consumului de fructe și legume. În fiecare articol punctăm beneficiile unui singur produs. 


La fiecare rubrică, vă facem și câteva recomandări de rețete, pentru o masă bogată și diversificată.

Ananasul

Ananasul are o mulțime de calități nutritive. Aflați care este contribuția acestuia la sănătatea noastră.

 

Avocado

Cum alegem, cum păstrăm și mai ales cum gătim avocado pentru a beneficia de proprietățile lui.

 

Bananele

Un gust bun și delicat. O mulțime de minerale și nutrienți. Bananele sunt un aliat al sănătății noastre.

 

Broccoli

Datorită conținutului crescut de vitaminele A și C, fier, calciu și fibre, broccoli este foarte apreciat.

 

Castanele

Toamna ne oferă din bogăția ei roade cu totul speciale: castanele, cu un gust aromat inconfundabil.

 

Citricele

Pentru zilele reci de iarnă, citricele ne dau un plus de vitamine, alungă starea de oboseală şi astenia.

 

Ciupercile

Industria alimentară și cea farmaceutică nu pot fi decât recunoscătoare existenței ciupercilor. De ce?

 

Kiwi

Fructele cu pulpă verde și aromată sunt numai potrivite pentru o salată de fructe și nu numai.

 

Strugurii

Vitamine, minerale, antioxidanți. Cum poate beneficia de ele organismul nostru? Mâncând struguri!

 

Sfaturi practice

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.