Recomandări

Indice Masă Corporală

Aveţi greutatea normală?

Identificaţi acum indicele personal de masă corporală (IMC) şi aflaţi în care dintre categorii se situează greutatea dumneavoastră!

 

Vă rugăm să reţineţi faptul că această calculare a Indicelui de Masă Corporală (IMC) nu face deosebirea între muşchi şi ţesut adipos. Persoanele cu masă musculară mare, prin urmare, pot avea un IMC mai mare, fără a avea exces de greutate.

Determinaţi Indicele dumneavoastră de Masă Corporală!

Vă rugăm selectaţi sexul dumneavoastră. Cu ajutorul cursorului puteţi selecta greutatea şi înălţimea dumneavoastră. Calculul IMC vă spune în care dintre categorii se situează greutatea dumneavoastră.

 


Stimată vizitatoare / Stimate vizitator,

pentru a vizualiza această pagină este necesar să aveţi instalat Adobe Flash Player. Din păcate nu aveţi instalat Plug-In-ul necesar. Aici puteţi descărca gratuit şi instala ultima versiune de Adobe Flash Player:

Adobe Flash Player herunterladen

Dicţionar de nutriţie

Sortiment

ABC-ul gătitului

Trăieşte echilibrat

Doriți să aflați informaţii şi răspunsuri referitoare la sănătate, nutriţie şi alimentație?

 

Calitatea Kaufland

Aflaţi mai multe despre produsele din sortimentul nostru variat! Calitatea nu trebuie să fie scumpă.

 

Doriţi să gătiţi?

Aici găsiţi explicaţi termeni din lumea culinară,  ce vă vor ajuta la pregătirea alimentelor.

 

Sfaturi practice

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.