Sortiment

SWITCH ON

Cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase

Kaufland vă oferă produse electrocasnice, de calitate superioară, la prețuri bune. Produsele mărcii SWITCH ON au un design atractiv și modern, respectând totodată un nivel tehnic ridicat.


Foarte sigure!

Toate produsele SWITCH ON sunt verificate și certificate de către institute renumite, independente și acreditate, cum ar fi TÜV Rheinland, în conformitate cu criterii riguroase în ceea ce privește:

  • funcționalitatea
  • durabilitatea
  • manevrarea ușoară
  • siguranță în utilizare

 


Garanția noastră

Toate produsele SWITCH On beneficiază de calitatea de marcă la un nivel calitativ ridicat. 

 

De aceea, Kaufland oferă o garanție de 3 ani de la data achiziției, pentru toate produsele electrocasnice comercializate - notabil mai mult decât prevede legea.

Manuale de utilizare


Ați rătăcit manualul de utilizare al produsului achiziționat, marca SWITCH ON? Nu-i nicio problemă, îl puteți găsi în această pagină și-l consulta oricând aveți nevoie. 

 

Fiecare aparat SWITCH ON de uz casnic are un număr unic de model. Acest număr constă într-o combinație de litere și cifre, de exemplu WK-A201 sau CM-A001.

 

Numărul de model al aparatelor de uz casnic SWITCH ON poate fi găsit pe eticheta care se află, de obicei, în partea din spate a aparatului sau dedesubt.

Responsabilitate

Sortiment

Întrebări frecvente

Noi acţionăm

Fie că este vorba despre sortiment, clădiri noi sau materiale de birou – ne gândim la mediu.

 

Calitatea Kaufland

Aflaţi mai multe despre produsele din sortimentul nostru variat! Calitatea nu trebuie să fie scumpă.

 

Întrebări?

Vreţi să aflaţi mai multe sau mai aveţi întrebări? Aici veţi găsi răspunsul dorit şi informaţiile necesare.

 

Garanţia-Kaufland

Rețete dietetice

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.