Sortiment

Produs în regiunea noastră

Susținem producătorii locali

La Kaufland, ne preocupăm în permanență să adaptăm sortimentul din magazinele noastre la cerințele clienților și să punem în valoare specificul local.

 

Sprijiniți alături de noi producția regională, alegând produsele semnalate la raft cu eticheta "Produs în regiunea noastră!".

Alegeți produsele românești


Produsele românești și, în special cele din producția locală, ocupă un loc deosebit în sortimentul nostru. De aceea, veți găsi în magazinele noastre produsele românești din fiecare regiune istorică a țării, semnalizate la raft cu eticheta "Produs în regiunea noastră".

 

Dorim să vă semnalăm astfel produsele care, deși pot fi găsite în mai multe magazine sau în toate magazinele Kaufland, sunt produse doar în regiunea dumneavoastră. Prin acest tip de promovare, contribuim alături de dumneavoastră la susținerea producției românești.

Responsabilitate

Newsletter

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.