Sortiment

Inspirație pentru grătar

Mici Domnești

Greu de găsit pe grătarele românilor un produs culinar mai popular ca micul. În România are o tradiție îndelungată, preparându-se încă de la începutul secolului XIX.  


Sursele ne spun că rețeta originală a celor mai iscusiți mici a fost cea de la Hanul Zlătarilor. Însă, abia în 1920 a fost atestată prima rețetă. Noi am rafinat-o într-un produs de seamă, cu gust domnesc, spre încântarea celor mai mofturoși dintre meseni.
Mici cu extra usturoi

Pentru Domniile voastre am creat o rețetă în care vedeta este usturoiul. Acesta face ca micii să capete o savoare inconfundabilă pentru toți pofticioșii.

 

Mici cu extra carne de oaie

Din bătrâni se spune că, pentru un gust desăvârșit, rețeta de mici ar trebui să cuprindă și carne de oaie. Am creat, așadar, acest sortiment nobil pe care vă invităm să-l încercați; gurmanzii nu se vor putea abține!

 

Mici cu extra chili

Acest sortiment are, într-adevăr, o personalitate picantă! Special făcuți pentru amatorii de senzații tari.

 

Produsul este disponibil în toate magazinele Kaufland, ambalat în caserole, la vitrina cu autoservire pentru produsele din carne. Alegeți sortimentul preferat: cu extra chili, cu extra usturoi sau cu extra gust de carne de oaie.

Oferta actuală

Newsletter

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.