Sortiment

Reduceri de 50% la produse Dormeo

Adună puncte pentru reduceri irezistibile!

Pentru un somn liniștit și economii consistente, colecționează punctele de fidelitate Kaufland - Dormeo și folosește-le pentru a cumpăra produsele Dormeo, reduse cu 50%. 


Punctele de fidelitate pot fi folosite până pe 4.05.2014. Pentru fiecare 20 de lei cheltuiți pe un singur bon fiscal Kaufland, se acordă un singur punct autocolant.

 

Consultă regulamentul campaniei promoționale (pdf)

Adună punctele de fidelitate și vino cu ele la Kaufland


Economisește 50% la achiziția următoarelor produse Dormeo: saltele, pilote, perne și lampă cu senzor tactil.


Găsești cupoanele la raft (lângă produsele Dormeo) sau la casele de marcat. Completează cupoanele cu numărul necesar de puncte și vino cu ele la casele de marcat, alături de produsele Dormeo dorite din promoție. Pentru fiecare produs Dormeo participant la promoție trebuie să ai un cupon individual completat cu numărul necesar de puncte.


Produsele Dormeo din promoție se găsesc în toate magazinele Kaufland din România. Câteva detalii despre fiecare în parte puteți citi în secțiunea următoare.

Produsele Dormeo participante la promoție

  • Salteaua Ecocell Clima
  • Perna anatomică Maya
  • Perna clasică Maya
  • Pilota Maya
  • Lampa Lucia cu senzori

    Această lampă elegantă de masă va lumina orice cameră şi va aduce un plus de modernitate decorului din casa ta. Lumina este controlată de un senzor tactil. 

    Se recomandă a se folosi bec 40W E14 (oferta nu include becul).

Responsabilitate

Sfaturi practice

Newsletter

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.