Sortiment

Preţ de discounter

De ce să plătiti mai mult în altă parte?

La Kaufland găsiți peste 3 300 de articole la preț de discounter, care nu sunt permanent mai ieftine în altă parte! Beneficiaţi de calitatea superioară a produselor marcă proprie, precum şi de articolele producătorilor regionali, naţionaţi şi internaţionali la preţuri avantajoase. 

 

Pe scurt: nu trebuie să mergeţi la un alt magazin de tip discounter  - la noi găsiți o gamă largă de produse la preţuri mici şi calitate ridicată.

Căutaţi la raft etichetele preț de discounter garantat!


Eticheta specială indică articolele la preț de discounter. Ce înseamnă acest lucru? Noi garantăm că nu există preţuri permanent mai mici decât ale noastre în niciun alt magazin. Produsele selectate au preţ garantat avantajos numai în Kaufland. 

 

Acordaţi atenţie etichetei "preț de discounter garantat" de la raft! Vă oferim preţuri de discounter garantate la o mulţime de produse din întregul nostru sortiment.

 

Daca totuși găsiți undeva un articol similar la un preț permanent mai ieftin, primiți de la Biroul de Informații un mic cadou.

Responsabilitate

Sfaturi practice

Newsletter

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.