Sortiment

Fă cunoștință cu personajele

Descoperă câteva secrete despre personajele SpongeBob. Află cu ce se ocupă, ce le place și ce le displace, dar și cu cine se înțeleg cel mai bine.

 

Care este favoritul tău?

Spongebob

Cine locuiește într-un ananas pe fundul mării? SpongeBob Pantaloni Pătrați! Această ființă marină super-fericită este nimeni alta decât cel mai iscusit bucătar de la Krusty Krab și cel mai mare glumeț din Bikini Bottom. 

 

Dacă îți place să te distrezi non-stop, ai nimerit unde trebuie! SpongeBob Pantaloni Pătrați e cel mai amuzant prichindel din adâncul mării!

 

 • Likes: Krusty Krab, baloanele de săpun, cântatul.
 • Dislikes: Zilele libere, întunericul, clovnii.

Patrick

Ai locuit vreodată sub o piatră? Ei bine, Patrick Star a locuit! Ceea ce explică de ce, pentru el, creioanele sunt „bețe de scris” și de ce nu știe dacă maioneza este un instrument sau nu. 

 

Chiar dacă nu-și poate concentra atenția mai mult de 0.02 secunde, Patrick rămâne cea mai drăguță stea de mare!

 

 • Likes: pescuitul de meduze, gogoșile, somnul.
 • Dislikes: păianjenii, gânditul, bătăușii.

 

Mr. Krabs

Dacă Mr. Krabs ar avea un dolar de fiecare dată când se gândește la un dolar, ar fi milionar! Deocamdată, el este proprietarul Krusty Krab, restaurantul #1 din Bikini Bottom. 

 

Acest crab ar face orice pentru bani. Din fericire pentru el, SpongeBob este cel mai loial angajat pe care îl poți găsi!  

 

 • Likes: Bani, dolari, monede.
 • Dislikes: restauratele rivale The Chum Bucket și Sea Chicken Shack, clienții nemulțumiți.

Squidward

Squidward Tentacule este vecinul morocănos al lui SpongeBob și ar face orice să scape de acesta. Din păcate pentru el, Squidward Tentacule și SpongeBob sunt și colegi de muncă la Krusty Krab. 

 

Acest casier care cântă la clarinet ar vrea doar liniște și pace. Îmi pare rău, Squidward, trăiești în cel mai zgomotos cartier din mare!

 

 • Likes: Arta, baia cu spumă, cititul.
 • Dislikes: SpongeBob, să se trezească, viața în general.

Plankton

Sheldon J. Plankton este un microb minuscul care urzește un plan malefic…să fure de la Krusty Krab secretul rețetei de chiftele Krabby! 

 

Împreună cu soția sa computer, K.A.R.E.N., Plankton plănuiește să conducă afaceri cu restaurante…și întreaga lume! Ce păcat că restaurantul său se numește The Chum Bucket (Găleata cu Amici)! Cîh!

 

 • Likes: Roboții malefici, K.A.R.E.N., dominația mondială.
 • Dislikes: Krusty Krab, concurența, eșecul

Gary

Gary este un melc și totodată animăluțul de companie al lui SpongeBob. Poate că pare un pic cam prostuț, dar, de fapt, Gary este destul de inteligent. Chiar dacă nu poate decât să miaune, el visează la rafturi din mahon pline de cărți și artă rafinată. 

 

OK, nu e în stare să prindă discul sau să aducă papucii, dar el se poate teleporta și levita! Gary este cel mai bun melc pe care-l poți avea ca animal de companie. Miau!

 

 • Likes: SpongeBob, somnul, poezia.
 • Dislikes: Squidward, lesa, cutiile goale de Snail Bites.

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.