Sortiment

Cu SpongeBob, și tu poți deveni campion!

SpongeBob a ajuns în magazinele Kaufland cu cadouri pentru cei mici! În perioada 25 ianuarie - 14 martie, pentru fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele noastre vei primi GRATUIT un pachet SpongeBob care conține trei surprize:

 

  • 1 spinner
  • 1 sticker (autocolant)
  • 1 punct bonus

 

Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casa de marcat și te poți bucura de prețurile speciale la jucăriile de pluș SpongeBob pe care le poți oferi cadou copiilor. Vezi regulamentul campaniei aici.

 

Descoperă ce alte surprize ți-am pregătit!

50 de spinnere diferite

Colecția constă în 50 de spinnere diferite. Sunt incluse 3 spinnere hologramă și 2 spinnere care strălucesc în întuneric. Găsește-le pe toate!

 

Pachetul (1 spinner, 1 sticker și 1 punct bonus) poate fi achiziționat la prețul de 2 lei doar în ultimele 2 săptămâni ale campaniei.

Albumul colector

Poți colecționa toate cele 50 de spinnere în albumul colector.

 

Nu uita de Cartea cu jocuri, plină de idei, activități distractive și imagini pe care le vei îndrăgi!

 

  • Preț special 12,99 lei

Jucării de pluș

SpongeBob, Patrick, Gary, Mr. Krabs, Plankton și Squidward sunt cele 6 personaje pe care le poți colecționa sub forma unor jucării de pluș. Descoperă aici fiecare personaj în parte și vezi care este favoritul tău.

 

  • Preț special 18,99 lei + 4 puncte bonus
  • Preț standard 45,99 lei

 

Arena pentru întreceri

Asamblează tabla de joc în formă de arenă și provoacă-ți prietenii la întrecere. Folosește dispozitivele de tras spinnere pentru a face jocul mai distractiv!

 

Zidurile arenei pot fi dispuse în mod diferit, pentru a crea noi variante de jocuri distractive.

 

  • Preț special 12.99 lei

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.