Sortiment

Despre marcă

Noroc!

Enologii noștri au creat pentru tine o ofertă completă de vinuri exclusive, de calitate controlată și cu prețuri imbatabile.


Alege între vinuri din Portugalia, Italia, Spania, Australia sau Chile și bucură-te de orele de relaxare cu un pahar de vin Cultura Vini.


Sistemul de control al Cultura Vini

Cultura Vini reprezintă plăcerea degustării vinului și, în traducere liberă, înseamnă „Cultura vinului”. Prin aceasta se exprimă exact esența acestui produs: bucuria de a trăi, bucuria vinului și bucuria de a savura!


Pentru a găsi foarte ușor vinul potrivit pentru orice ocazie, te poți ghida foarte simplu folosind sistemul nostru de control. Logoul și eticheta te informează rapid și complet cu privire la cele mai importante trăsături ale vinurilor noastre Cultura Vini.

Logoul Cultura Vini


Vinurile noastre ce aparțin noii mărci proprii le poți recunoaște după logoul Cultura Vini. Astfel, logoul roșu indică vinul roșu, cel verde vinul alb, iar cel albastru vinul roze. Iar vinurile noastre petiante (ușor efervescente) ce aparțin noii mărci proprii au logoul gri. 

 

Așadar, orientează-te foarte simplu după logoul specific și alege unul dintre vinurile noastre Cultura Vini.

Semnificația simbolurilor de pe etichetă

Cele mai importante informații referitoare la un anumit vin le poți găsi pe eticheta Cultura Vini cu ajutorul simbolurilor, ce sunt explicate în continuare:

  • Origine: țara și regiunea culturii viticole
  • Gust/Tip: sec, demisec, fructat, demidulce sau dulce
  • Soiul de viță de vie: soiul vinului
  • Temperatura recomandată pentru servire: temperatura la care buchetul se dezvăluie pe deplin

 

 

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.